Prinsöarna

Så idag åkte vi (Joy, Susanna, Yekta, Dogac, Jag och Erik) ut till prinsöarna, den största av den som dom kallar "the big island". Vi bestämde oss för att åka dit direkt på morgonen, så att vi kunde äta frukost där på ön. 
När vi kom dit fann vi en liten restaurang, men eftersom är soltörstiga svenskar, så ville vi inte gå in och sätta oss. Men dom ville gärna ha hos som gäster, så dom bar dom ut ett bord och satte på gatan. Polisen kom till och med och sa till dom att de inte fick ha ett bord på gatan. Men restaurangkillarna sa att dom lovade ställa tillbaka efter vi gick.  "Anything for the Swedes". Vi tackade och bockade och åt aaasgod turkisk frukost.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter lite solning, åkte vi häst och vagn upp för berget. Trånga gator, enorma hus och den vackraste utsikt jag någonsin sett. Vi såg hela istanbul och alla de andra öarna. Helt magiskt. Väl uppe på toppen åt och drack vi gott på en restaurang innan vi klättrade ner till färjan som skulle ta oss hem.
 
 
 
 


Friday

 
Det känns konstigt att skriva på svenska, efter bara tre dagar så tänker man nästan på engelska.
Idag åkte vi Bosphorus-tour. Vilket är en båttur mellan asien,- och europa-delen. Vädret växlar hela tiden, ena studen soligt andra stunden moln och regn. Men det är så fint här. Helt otroligt byggnader
 
 
 

 
Efter båtturen så gick vi till Dogac mammas café. Ett jättegulligt café på en liten gata på asien-sidan.  När vi kom hem så åt vi middag med familjen, och sen så mötte vi upp Dogac och Erik för äventyr.
Vi har det så bra här. Så sköna människor och bara gött häng.  Det känns lite som man lever i en fantasivärld.