syskonutflykt

 
 
 
 
 
"Vi tar en liten tur" sa min näst äldste bror.
Och fem minuter senare satt jag i den svarta bmwn påväg upp i skogen.
 
Turen blev 6 timmar lång och vi hamnade på platser vi aldrig varit på. I glittriga berg åkte vi på snötäckte småvägar. Vi hamnade på plaseter resten av världen glömt bort, mitt ute i skogen fann vi "Johan Petterssons detalj handel" Den låg helt öde och tittade man in såg man inredning från 50-talet. Gamla löfbergslila burkar och några andra retrogrejer. Tillslut, efter många "höger" "vänster", "äh kör bara, kör" så hamnade vi i Dalarna. Och tillslut i säfsen där vi stannade och tog en fika. Sen åkte vi hem, med högsta volym i stereon satt jag i baksäter och njöt, och sjöng med mina bröder. 
 
Älskar såna här dagar.
 
 
 

Happy holidaysAtt vakna upp till ett snötäckt gärde och gnistrande snökristaller är inte alls fel en julaftonsmorgon. Fick en fin, vit jul, med min kära familj. 

Så skönt att få komma hem och bara vara. Många som går ut ikväll, men själv ska jag inte gå ut förrän nyårsafton. Ett löfte jag gjorde för två månader sen. Tänkte hålla det också! Det är skönt att vara hemma när man väl är det, unna dig allt gott, krypa upp i soffan och se på massa julfilmer. Älskar det! 

Hoppas ni har haft en god jul! 

God fortsättning! Puss å kram

Fjärde advent
Ledig idag. Så skönt att sova ut! Fick träffa min saknade vän ovan. Det var gött å tjata och gnata, prata minnen och bara hänga. När vi satt där på caféet så börja det vita guldet falla. Så fint! Gick som ett litet barn och fångade snöflingor på tungan, hann även kolla lite på stan och köpa de sista julklapparna. Julmysfaktorn är hög nuu.

Ikväll har jag varit hos brorsan på glögg.- och film. Fett skönt att bo 30 sekunder ifrån varandra ändå. 

Imorgon väntar jobb, så ligger redan i sängen. Haaade