Jaguar en torsdagkväll

 
 
Har haft en sjukt bra vecka och det tackar jag min spontanitet för. Häromdagen satte jag mig på första buss till Örebro, inget planerat, bara drog. Lämnade Karlstad, plugget och fick träffa min favorit. Bästa valet den här veckan. Laddade batterierna, nu klarar jag mig en vecka till.
 
 
Igår kom jag och mina två trogna mattekompanjoner på att vi var trötta på matte. Så då drog vi väldigt spontant ut till Amanda och började förfesta, sen fick vi skjuts in till Jaguar och partajade sönder.
Spontanutgångar är ju roligt tänkte vi. Och det ska jag tala om för världen att det var.  Fick med mig tre pers hem till min dubbelsäng. Fast innan vi väl kom i säng vandrade vi självklart runt över hela stan och letade efter french hot dogs. Statoil på våxnäs leverade och där satt fyra vänner och åt korv mitt i natten. Sen så gick vi hem och sov i tre timmar och drog till skolan efter det. Fantastiskt tycker jag. 
 
 
 
 
 
 

November

 
Jag tittar i min djurkalender som mamma har satt upp i min hall. Hon förstår inte att det ingår sådana i iphones. Men jag låter den få hänga där, som en liten påminnelse om min mammas omtanke.
 
Det är den 19 novemeber 2013 idag. En dag jag förmodligen inte kommer minnas. 
Vi befinner oss i december om drygt 10 dagar.  Det känns inte så.
Jag går ut i den lilla trädgård som finns här och datumet faller mer och mer på sin plats. Jag kollar omkring mig och ja, äpplena är borta. Löven ligger där, livlösa och snart förmultnade. Men jag minns inte ens att de fallit. Knappt att det färgades gula, röda, orange. Jag minns när äpplena satt där röda och fina, när löven darrade av varma vindar och jag inbillade mig att de måste vara lyckligare nu än någonsin. Om nu löv har känslor, kan vi återkomma till en annan dag.  Men nu ligger dom där. Som om någon tryckt på en knapp. Pladask.
 
Den var där ibland alla lästa sidor, alla noter, skratt, kärlek, pussar, och vänner. 
Den var där ibland alla fotsteg, alla suckar, tårar, alla sånger. Hösten.
 
Snart ska jag byta min djurkalender, jag är säker på att mamma har en som väntar på mig.
 
2014. Vi är snart där.
 

puss

 
 
Världens bästa Carle  gjorde mig fin i håret igår. Är alltså numera röd i botten med en kopparombre. 
Helt annorlunda, och så himla nice med nåt nytt!! Hon är så duktig♥ och det är verkligen hennes grej det där frisörandet. Så om ni vill bli fina i håret, så är det den pärlan ni ska vända er till! 
 
I torsdags kom min favorit äntligen hem. Vi haft en riktig kulturhelg. Först scalateatern i fredags, då såg vi föreställningen "bort i stôll" med heja sverige gänget, och igår gick vi på musikalen Shrek. Så himla bra. Nåt alla borde gå och se. 
 
Har en tung vecka framför mig. Så sova blir.
 
 
Jamen kul, då vet ni. hejda