varsegod mandis

Med dessa bilder säger jag glad påsk, för att jag hade just det. En väldigt glad påsk med fina flickor och pojkar.
Jag älskar verkligen påsk. Det är min favorithögtid på året, bättre än julafton, bättre än nyår, bättre än allt annat.
Nu kommer det äntligen lite värme till vår del av planeten också. Naaaaaaaaaaaajs.
 
Åt påskmat med carles familj, Lars-göran är ju en höjdare på att laga mat alltså. Hans matlådor vi åt i Karlstad♥ Mätta i magen, drog vi på konstrunda, kulturella som vi är.  Sen var det mycket riktigt påskfirande. Förfest hos snyggfia, sen ut och premiär i baren. Jisses vilken fin påsk.
 
 
 
 

950326 - inte så liten längre

I tisdags firade jag min 18:e födelsedag, vilket betyder att jag numera är myndig. 
Det känns helt rubbat och ganska fantastiskt. Mamma och pappa kommer nog alltid behandla mig som fyra år, men får jag faktiskt bestämma helt själv nu. Vilket jag när jag tänker efter, i princip alltid gjort ändå, envis är mitt andra namn. 
 
Jag blev firad av världens bästa vänner. Klockan sex på morgonen kom dom och väckte mig med finsång, tårta och massa annat. Blev rääätt så överraskad. Hur många vänner går upp och bakar scones till en fem på morgonen liksom? Jag älskar er, ni är bäst.
 
 
-
 
 

kalaspuffar

 
Efter skolan så drog vi och spelade på ett musikcafé. Gick helt okej och det var verkligen hur roligt som helst.
Sen spenderade vi resten av lördagskvällen hos Jens. Kalaserade natten lång. Det var najs. Ja, hela den här helgen har varit riktigt bra faktiskt. Bara fyra skoldagar och sen lov också. Innan dess måste jag hinna med en massamassa grejer. Ska hinna plugga sönder min hjärna, ska hinna fylla 18 och jag ska hinna andas. Det blir nog bra det här. 
 
 
auf wiedersehen
 
 

Liknande inlägg