2201

Jag skoja, jag vill inte bjuda diktatorerna på glass och happy meal. Dom är dumma, dom ska inte inte få happy meal och glass. Om jag nu skulle bjuda dom, skulle jag självklart plocka ur leksakerna först
 
Ville bara säga det. Dom är dumma. Jag älskar demokrati♥ 
 
hejdå och gonatt
 
 

diktatorn camillski

Igår hade vi rotarydag på skolan. Vilket betyder att man får träffa massa olika slags yrkesmän, samt kvinnor.
Man fick gå på fyra pass. Det här är ju hur bra som helst för dom som faktiskt kanske har 3 olika yrken dom funderar på. Jag kan säga att för min del vart det bara värre. Jag insåg liksom att jag lika gärna skulle vara FN-soldat som diktator. Ja, jag gick på ett sånt där pass, internationellt humanitärt arbete. Vilket i princip betyder att man jobbar för instutioner och organisationer som FN och röda korset. Och när jag satt där och hörde han berätta, så tänkte jag att jag skulle passa perfekt. 
Men sen så slog det mig också att jag skulle passa som diktator. Jag skulle inte vara så himla elak. Visst, jag skulle se till att få frukosten på sängen, att kläderna var framplockade, en egen chaufför och grejer skulle jag också ha,  och jag kanske skulle tvinga befolkningen att döda jordens alla spindlar, och sen vill jag ha badankor och tårta med clementiner på, det ska jag inte sticka under stolen med. Men jag skulle inte döda så mycket folk, jag lovar. 
 
Bara jag som tycker att diktatorer ser väldigt bittra ut? Ni sitter där ni vill sitta, på en hög stol, med massa makt. Ni får precis vad ni vill, och ändå ser ni så himla sura ut. geez, cheer up dude.
Man vill ju liksom bara ge er lite glass och en happy meal.
 
 
 
 
 

grinchen

 
Jag tycker inte om jul och det har jag nog inte gjort sen jag var ca 10 år gammal.
Jag vet inte varför. Det är bara något med den, som får mig att vilja blunda för den varje år. 
Men förra året hände något, Karlstad gav mig lite julkänslor.  Jag gick upp sex varje morgon, även fastän vi hade sovmorgon. Jag gick upp, kokade te och gjorde iordning frukost, för att klockan 7.15 började julkalendern. Tjuvarnas jul. Den var skitbra, och i år är det mysteriet på greveholm. Vilket är den allra bästa. Så nu, trots att jag inte gillar själva julen, så taggar jag julkalendern för fullt!
 
Alltså jag försöker faktiskt få lite julkänslor. Köpte tre små glittergranar förut. 
Jag tyckte dom såg lite fräsiga ut så, vem vet det kanske blomstrar lite julkänslor i mitt stenhjärta. 
 
Hejdå.